Beter vindbaar door zoekmachine (en klánt) vriendelijke webteksten.

Lopende projecten — snel of langzaam

lopende-projecten

Bezig als een bij. Niet echt een passend onderschrift bij deze foto. Toch is dat wat ik ben: altijd bezig. Schrijven voor klanten, schrijven voor mezelf. Betaalde klussen, hobbyteksten, ‘iemand-uit-de-brand-helpen’. Op dit moment heb ik de nodige ijzers in het vuur en daar houd ik van. Tegelijkertijd vraag ik me af waar ik alle tijd vandaan moet halen met zoveel lopende projecten. En dan is het ook nog zo dat de een snel klaar is, terwijl de ander zo traag vooruit gaat als een slak. Ach ja. Verschil moet er wezen.

Waar ik mee bezig ben

Naast het werk voor mijn klanten (misschien ook voor jou? Vraag een offerte aan!), ben ik bezig met mijn eigen passies en publicaties. Momenteel staat er één andere website (naast deze) live, namelijk het thuis van Hooked Arty Crafter. (Volg me op Instagram: @hookedartycrafter!) Een tweede andere ga ik binnenkort ook online zetten. Daarvoor ben ik voorlopig alleen nog op de achtergrond bezig: MopperMoeder, over het moederschap.

Hooked Arty Crafter

Hooked Arty Crafter Logo

Hooked Arty Crafter is een handwerkblog in het Nederlands en Engels. In de (hopelijk nabije) toekomst wordt het ook een thuis voor de publicatie van eigen patronen, op het gebied van breien en haken.

Daarnaast schrijf ik daar over allerlei dingen die mij inspireren op het gebied van wol en ander garen, handwerken, zoals gezegd breien en haken, én over het maken van DIY poppenhuisjes.

Bekijk Hooked Arty Crafter!

Mopper Moeder website

MopperMoeder

Een blog over de perikelen van het ouderschap. Soms wat gemopper, soms nog wat meer gemopper en soms gewoon geen gemopper (of toch wel). Voel je vrij om je bij mij te voegen, mopperend en wel en deel je eigen tips en trucs.

Mijn bedoeling is om van MopperMoeder.nl een echt thuis te maken voor moeders (en vaders!) — om verhalen te delen en van elkaar te leren. Om elkaar te steunen en bemoedigen.

Bekijk MopperMoeder!

Nog een site, nog even geheim …

Het derde andere project naast Tirza Schrijft is echt nog in het vroege beginstadium. Dit wordt een digitaal ding, maar komt op een dag hopelijk ook tevoorschijn in papiervorm. Naar deze site ook alvast een link, maar de eerste tijd zul je daar nog niet zo veel vinden. Maar het komt eraan, dus: stay tuned!

Naar de mystery website.