Beter vindbaar door zoekmachine (en klánt) vriendelijke webteksten.

Website tekstschrijver Hoogeveen

Hoogeveen

Zoek je een schrijver van webteksten in Drenthe? Dan ben je op TirzaSchrijft.nl aan het juiste adres. Wist je dat Tirza Schrijft, een professionele website tekstschrijver Hoogeveen als standplaats heeft? Met het mooie Drentse Hoogeveen als uitvalsbasis, kan het aan inspiratie niet ontbreken.

Tirza Schrijft – website tekstschrijver Hoogeveen

Hoogeveen ligt vlak bij het prachtige Dwingelderveld en niet al te ver van de Duitse grens. Grotere Nederlandse steden binnen een straal van circa 50 km, zijn Meppel, Zwolle en Emmen. Dichter in de buurt liggen de dorpen Noordscheschut, Hollandscheveld, Echten en natuurlijk nog veel meer mooie plaatsen. Hoogeveen zelf werd in 2011 – 2013 benoemd als Beste Binnenstad.

Tirza Schrijft, website tekstschrijver Hoogeveen, is gevestigd nabij Ziekenhuis Bethesda.

[huge_it_maps id=”1″]

Tirza van der Straten
Jennerstraat 204
7909 EG Hoogeveen

Tekstschrijver in Drenthe

Toen wij lang, lang geleden voor het werk van mijn vader vanuit de Randstad naar het ‘hoge noorden’ verhuisden, zei men weleens:

Voorbij Zwolle is de wereld met kranten dichtgeplakt.

Een vreemde uitdrukking die volgens de Van Dale zoiets moet betekenen als: alles gebeurt in ‘de Randstad’, terwijl er in het noorden des lands weinig te beleven valt. Gelukkig is het tegendeel waar, want zie hier, jaren later, ben ik als website tekstschrijver gevestigd in Hoogeveen. In Drenthe. Het Hoge Noorden, waar de kranten zogenaamd op de ramen geplakt zitten.

Toch blijkt hier minstens zo veel vraag te zijn voor goede webteksten als in dat andere ‘dichtgeplakte’ gebied waar ik vandaan kom. We zijn tenslotte allemaal op het web aangesloten …

Gespecialiseerd in webteksten en vertalingen

Als je net mijn website ‘binnengetuimeld’ bent, zul je wellicht het volgende denken:

Nou, mooi, website tekstschrijver Hoogeveen, wat kun jij voor mij betekenen?

In het kort komt het erop neer dat ik mij specialiseer in het schrijven van teksten. Met teksten schrijven bedoel ik met name teksten voor websites, zoals SEO-teksten. Maar ook productbeschrijvingen behoren tot mijn ‘repertoire’. Daarnaast kun je mij inhuren voor het corrigeren of redigeren van teksten en voor vertalingen Engels-Nederlands of Nederlands-Engels.

Natuurlijk leg ik het allemaal veel uitgebreider uit op de betreffende pagina’s:

Daarnaast heb ik zelfs een verhaaltje over mezelf geschreven en heb ik een handige contactpagina in het leven geroepen. Via die laatste kun je uiteraard contact met mij opnemen om alle mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat jouw website beter gevonden gaat worden en je als gevolg daarvan je omzet zult zien stijgen.

Nieuwsgierig? Neem direct contact met mij op!