Beter vindbaar door zoekmachine (en klánt) vriendelijke webteksten.

Website teksten redigeren of schrijven

Website teksten

Een website staat of valt met de content. Het is daarom belangrijk dat website teksten goed in elkaar steken. Ze moeten potentiële klanten aanspreken en daarnaast het liefst ook meteen aansporen tot het bestellen van jouw producten of diensten. Dat is het ideale geval. En daar ga ik je bij helpen.

Je website is meer dan alleen je visitekaartje. Het is jouw manier van online communiceren.

Het belang van goede webteksten

Zou je een fysieke winkel hebben (en die heb je naast je website/webshop misschien ook wel), dan zou je je producten rechtstreeks aan mensen kunnen laten zien. Dat niet alleen, in een fysieke winkel waar klanten binnenstappen, kun je ook meteen een praatje met ze maken. Zo leer je ze enigszins kennen en kun je erachter komen wat ze precies willen. Daar kun je vervolgens op inspelen.

Online kan dat niet. Of in elk geval niet zo makkelijk als in het fysieke leven.

Website teksten zijn jouw online verkooppraatje.

Met klanten communiceer je via website teksten

Alles wat jij wilt vertellen aan potentiële klanten moet dus online plaatsvinden. Daarom is je website meer dan alleen je visitekaartje. Het is ook een manier om met je toekomstige klanten te kunnen communiceren. Door ze uitgebreid te informeren (maar niet té) kunnen ze weloverwogen keuzes maken. Dat is fijn.

Met goede website teksten kun je bezoekers ‘veranderen’ in klanten.

SEO-teksten of andere website teksten, zoals blogs en dagelijkse of wekelijkse nieuwsberichten kunnen daarbij helpen. Of natuurlijk specifieke informatie over wat jij aanbiedt, zoals productbeschrijvingen. Maar ook teksten die vertellen waarom jij de aangewezen persoon bent om de klant van dat product of die dienst te voorzien. En waarom ze dat product of die dienst nodig hebben.

De juiste toon in een webtekst zal een potentiële klant overtuigen.

Waardevolle content en periodieke updates

Naast een goede basis van webteksten die bezoekers informeren over wat jij aanbiedt, is het ook heel belangrijk om regelmatig nieuwe waardevolle content op je site te plaatsen. Onze samenleving blijft constant in beweging en daarom is het belangrijk om zelf niet stil te staan; om te blijven vernieuwen; om met de tijd mee te gaan en je tegelijkertijd te blijven onderscheiden.

Door het plaatsen van periodieke updates, blijft je website actueel. Zo zorg je ervoor dat je site blijft meetellen op het grote en overvolle web. Wat we het allerliefst willen, is gevonden blijven worden door nieuwe bezoekers, die op hun beurt klanten zullen worden. Zo zien we onze omzet stijgen.

Kies voor unieke content en periodieke updates. Kies voor Tirza Schrijft.

Verouderde of (bijna) geen website teksten?

Heeft jouw website weinig of geen webteksten of zijn ze hopeloos verouderd? Laat mij ernaar kijken en ze nieuw leven inblazen. Misschien heb je volledig nieuwe website teksten nodig, maar wellicht kunnen de ‘oude’ teksten nog wel worden gebruikt.

Een tekst of website redigeren behoort óók tot de mogelijkheden bij Tirza Schrijft.

Laat Tirza Schrijft jouw website nieuw leven inblazen!

Wat houdt dat in, teksten redigeren?

Wat is het redigeren van websites of (web)teksten precies? Redigeren is het aanpassen en verbeteren van bestaande content op jouw website. Door de bestaande website teksten door te nemen, bij te schaven en waar nodig aan te vullen, zorgen wij ervoor dat je site (weer) een top site wordt.

Natuurlijk kunnen we ook teksten redigeren die niet voor het web bedoeld zijn.
Met plezier maken wij van een haperend verhaal een verhaal dat leest als een trein!

Laten we van jouw website een hit maken

Wil jij meer bezoekers trekken met jouw website, maar weet je niet zo goed hoe? Laat mij je helpen. We geven je website nieuwe input met SEO-teksten, website teksten of periodieke updates, afhankelijk van wat jouw site nodig heeft. Samen maken we van jouw website een ware hit.

Ben je benieuwd naar wat Tirza Schrijft voor jou kan betekenen? Wil je meer weten over de producten, tarieven of werkwijze? Neem direct contact met mij op!

Tirza Schrijft kan ook teksten vertalen van het Nederlands naar het Engels, of andersom.
Informeer naar de mogelijkheden!