Beter vindbaar door zoekmachine (en klánt) vriendelijke webteksten.

SEO-teksten maken je website beter vindbaar

SEO-teksten

Wat zijn SEO-teksten? En — nog belangrijker — wat kunnen ze voor jou betekenen? Kort door de bocht gesteld, komt het hier op neer: SEO is een manier om je website beter vindbaar te maken via een online zoekmachine. Google bijvoorbeeld. De juiste SEO-teksten zorgen voor een hogere vindbaarheid.

SEO staat voor Search Engine Optimization.

Zoekwoorden en inhoud

In SEO-teksten wordt strategisch gebruikgemaakt van bepaalde zoekwoorden. Wanneer mensen via een online zoekmachine op deze woorden gaan zoeken, zullen ze jouw site kunnen vinden. Dit hangt natuurlijk af van de manier waarop jouw website is opgebouwd. Daarnaast is ook de rest van de inhoud (of content) van je site belangrijk voor een goede online vindbaarheid. Andere website teksten dragen daar hun steentje aan bij. Als we het goed aanpakken, staat jouw site boven aan de zoekresultaten.

Het resultaat van SEO-teksten: jouw website wordt beter gevonden.

Waarom SEO-teksten?

Hoe goed jouw website wordt gevonden, heeft onder andere te maken met het aantal woorden per pagina of per artikel. Maar ook met de frequentie van het plaatsen van content op je website. Oftewel, wordt er regelmatig nieuwe inhoud aan je site toegevoegd?

SEO-teksten zijn speciaal bedoeld om door het gebruik van specifieke zoekwoorden (of keywords in het Engels) mensen naar je site te leiden. Hoe beter de teksten, hoe meer bezoekers je zult trekken. Die bezoekers worden op hun beurt met de juiste bewoording in je teksten ‘overgehaald’ om bij jou een product of dienst af te nemen. En daar gaat het om.

Ook het regelmatig plaatsen van nieuwe content verhoogt de vindbaarheid van je site.

Beter vindbaar is hogere omzet

Wij vullen samen je site met SEO-teksten. Het gevolg daarvan is dat je website beter vindbaar is. Potentiële klanten worden aangetrokken en je bezoekersaantallen stijgen. Dan is het nog een kwestie van zorgen voor voldoende, goede website teksten die van potentiële klanten (vaste) klanten maken. Zodra dat gebeurt, zul jij je omzet zien stijgen. En dat is wat we willen. Toch?

In het Nederlands wordt SEO vertaald met zoekmachineoptimalisatie. Ook een mond vol dus.

Laten we samen de mogelijkheden bespreken

Er is van alles mogelijk: van SEO-teksten tot complete website teksten. Misschien wil je volledig nieuwe content op je site. Ik kan ook je bestaande web teksten redigeren. Neem contact met me op en we kijken meteen samen hoe we jouw website (en dus je omzet!) kunnen verbeteren.